Verhuur

 

Zoekt u een geschikte locatie voor uw theatervoorstelling, een voordracht, een evenement, een verjaardagsfeest, ... ? Dan kunt u terecht bij Theater Cartouche.

Wij beschikken over een theaterzaal en een foyer. Hieronder vindt u meer informatie over de mogelijkheden.

 

Foyer

Onze Foyer biedt plaats aan ongeveer 99 personen en is uitermate geschikt voor recepties, privé-feestjes zoals verjaardagsfeesten, vergaderingen met meer dan 30 personen, kleine vertoningen, ... Ze kan afzonderlijk gehuurd worden of samen met de Theaterzaal. 

 

De foyer beschikt over een bar met koelkasten, gezellige verlichting, luidsprekers, een projectiescherm met computer, ruime toiletten, ...

Ook kan u gebruik maken van ons keukentje. 

U bent steeds verplicht om alle dranken van Theater Cartouche af te nemen. In samenspraak kan het aanbod echter licht wijzigen.

Wilt u graag extra materiaal zoals een micro, betere speakers (PA) voor een feestje, ... dan kunnen deze voor u worden klaargelegd.     

 

In het verleden verzorgden wij al recepties voor o.a. Gamma, Euromex, PALJAS PRODUKTIES, DS CLUB, KAV Kontich, Cultuurraad Edegem, ... Ook waren er bij ons al verscheidene privé-feestjes voor communies, verjaardagen, enz...

   

Zaal

Onze theaterzaal is uitgerust met zeer comfortabele zetels die plaats bieden aan 99 personen. Ze kan afzonderlijk gehuurd worden of samen met de foyer. 

U kan de theaterzaal huren voor eigen-, ingehuurde- of filmvoorstellingen maar ook voor info avonden, seminaries, debatten, voordrachten  ...

 

Onze mogelijkheden zijn talrijk en kunnen altijd naar uw wensen aangepast worden. Voornoemde mogelijkheden zijn enkel voorbeelden, u kan combineren zoals u zelf wilt en dit met ons bespreken om tot een formule te komen die u het beste past.

In de zaal is er een professionele licht en geluid installatie aanwezig. Een groot deel van ons technisch materiaal is inbegrepen in de standaard formule. Meer informatie over welke materialen er inbegrepen zijn vindt u in onze technische informatie fiche. De huurmogelijkheden van het materiaal is natuurlijk ook bespreekbaar. 

Klik hier voor alle foto's

Contacteer Wim!

Bent u geïnteresseerd of wilt u volledig vrijblijvend nog wat extra info voor u beslist om te huren? Contacteer dan de voorzitter Wim Vermeylen. Hij zal met plezier samen met u zoeken naar een gepaste combinatie voor een geslaagd evenement. U kan hem ook direct contacteren via ons contact formulier!