Er was eens… Jeron Dewulf

1 oktober 2020

DEZE VOORSTELLING GAAT CORONA-PROOF DOOR

TICKETS VERKRIJGBAAR ONDERAAN DE PAGINA

lees hier de laatste updates over de maatregelen voor COVID-19 

 

Het leven is geen sprookje, dat weet iedereen. Maar soms verwachten we wel nog een prins op het witte paard, of zouden we stiekem graag een kabouter tegenkomen die ons drie wensen gunt. In 'Er was eens… Jeron Dewulf' toetst Jeron de harde realiteit aan het parallelle universum van de sprookjes. We gaan lachen met wolven, prinsessen en opgegeten grootmoeders en heel misschien eindigt de avond wel met “en ze leefden nog lang en gelukkig”.

Jeron Amin Dewulf Leiva is een acteur, improvisator, stand-up comedian, bekend van de populaire reeksen ‘Foute Vrienden’ en ‘Advocaat van de Duivel’. Hij is ook een internationaal bekend improvisator en won in 2006 het wereldkampioenschap impro in Berlijn. Hij leidde al verschillende improvisatiegezelschappen en treedt hiermee regelmatig op in het binnen- en buitenland. Als comedian bracht hij al 'Grom' en 'Survival of the Fattest' in zalen over het hele land.

Jeron Dewulf is ook de vaste gastheer van de immens populaire podcast 'De Niet Zo Serieuze Sprookjes'. Elke aflevering nodigt Jeron Dewulf een gast uit om samen een sprookje voor volwassenen te bedenken. En dit telkens voor een live publiek! De Niet Zo Serieuze Sprookjes bestaat net 1 jaar en heeft al meer dan 145.000 streams via iTunes en Spotify. 

Bestel uw tickets online

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe producties en speciale acties.

Uw e-mail adres dient enkel voor intern gebruik.

Nieuws