Over ons

Voor ons theater in Edegem zoeken we altijd iemand die graag eens mee wil werken achter de schermen van een theater.

Wie zoeken we? We zoeken voornamelijk gemotiveerde personen die interesse hebben in theater en zich daarvoor kosteloos willen inzetten.

Taken:

  • Foyer: U staat samen met andere vrijwilligers in voor de bediening van de bezoekers. Bestellingen opnemen, koelkasten aanvullen, hapjes serveren, taart klaarzetten, ... Dat is de taak van het team dat achter de bar staat! 
  • Kassa: U staat in voor het ontvangen van de bezoekers voor de voorstelling. U controleert de tickets en u verkoopt tickets.
  • Decor: Bent u een handige Harry die graag zijn armen uit de mouwen steekt? Dan kan u meehelpen met het bouwen van ons decor. Meestal komen we op een zondag samen en bouwen we dan het decor op.

Uren foyer en kassa?

In principe gaan de deuren van avondvoorstellingen open om 19u. We verwachten u graag zeker een kwartiertje op voorhand zo heeft u nog tijd om alles klaar te zetten. In principe blijven we open tot 1u 's nachts. Bij de middagvoorstelling (zondags) gaan de deuren open om 13u30. Hier verwachten we je ook graag zeker een kwartiertje op voorhand. Hier sluiten we in principe rond 18u30.

Uren decorbouw?

Dit kan verschillend zijn, meestal komen we zondag samen. Hiervoor worden de agenda's altijd samen gelegd om te zien wanneer wie kan.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd, laat vlug iets weten of kom langs op één van de voorstellingen die je kan vinden op onze website en spreek ons aan!

Het is en blijft vrijwilligerswerk, en we willen deze taken niet laten voelen als 'werk'. We zullen u zeker niet uitbuiten of verplichten om te komen. Moest u pas op een later uur kunnen beginnen en/of vroeger moeten doorgaan, kan dit ten alle tijde, zolang we het maar weten en dat we iemand een sterk genoeg team kunnen voorzien.

De enige kost die hieraan verbonden is is de verzekering. Deze bedraagt 20 euro voor een jaar. Betalen voor vrijwilligerswerk? Ja, we doen dit omdat we niet zeker weten hoe vaak een kandidaat vrijwilligers zal gaan komen. U geniet als vrijwilliger natuurlijk van een pak voordelen. Als tapper/inkom medewerker kan u de voorstelling gratis bijwonen. Ook zorgen we dat u niets te kort komt. U mag bijvoorbeeld tijdens dat u werkt gerust iets drinken bij de bar. Er zijn nog veel meer voordelen!

Neem contact op met één van onze bestuurders!