Nieuw seizoen + abonnementsysteem!

 

Het nieuwe seizoen komt er aan en we hebben een voordelig aanbod!

U kan namelijk voor slechts 27 euro 3 producties van ons theatergezelschap Cartouche zien!


Volgende producties zitten in het abonnement:
- In 't Zicht van de Statie
- Feestje bij de buren
- Slisse en Cesar

Bekijk wanneer je zou kunnen komen en met hoeveel personen en wij zorgen dat u, na betaling, uw abonnement krijgt.

Wens je dus een abonnement, contacteer Mike, onze Operation Manager

 

In 't zicht van de statie

vr 18, za 19, vr 25, za 26 november 2016 | 20.30 uur
 zo 20, 27 november 2016 | 15.00 uur
(zondag met gratis vlaai en koffie/thee mits reservatie)

Een kroeg in de havenbuurt... Vlak bij een stationnetje... In- en uitlopende personages van allerlei pluimage, kleurrijk... zowel in hun kleding als in hun taalgebruik. De Macho, uiteraard aanwezig... 
De 16-jarige, door zijn vader ontgroend wordend... De pyromaan... De bekakte Engelsman... De brandweerman, na zijn uren autoverzekeringen verkopend en in zijn jeugd een begenadigd voetballer geweest (en nu nog blijft aanmodderen)... Allen lijken ze karikaturen, maar ze zijn zo écht, zo herkenbaar... 18 personages... Slechts 4 acteurs... Ze zullen de benen mogen insmeren... ... en het publiek de lachspieren ! In 2009 met succes in Theater Cartouche gespeeld in regie van Ludo Hellinx en wordt deze keer hernomen in regie van Nancy Shea.


Auteurs: Claude MEUNIER, Jean-Pierre PLANTE, Francine RUEL, Louis SAIA, Michel CÔTE, Marcel GAUTHIER en Marc MESSIER

Regie: Nancy SHEA | Assistentie: Iris PETERS

Cast: Ron BOEUVELET, Benny BRACKE, Mike SCHUURMANS en Wim VERMEYLEN

Genre : komedie

 

 

Feestje bij de buren

vr 24, za 25 februari, vr 3, za 4 maart 2017 | 20.30 uur
 zo 26 februari, 5 maart 2017 | 15.00 uur
(zondag met gratis vlaai en koffie/thee mits reservatie)

'Een kleine slachtpartij onder vrienden'....of hoe je op één avond kan af geraken van je echtgenoot, je echtgenote, je vriendin, haar vriend en....van twee buren die wat in de weg lopen...met wat creativiteit lukt dat wel... 

Dit klinkt allemaal een beetje macaber maar het is ongetwijfeld een komedie! Als Gaby en Etienne hun bovenbuurman Bert en hun benedenbuurvrouw Chantal uitnodigen voor een gezellig dinertje onder vrienden, hebben ze eigenlijk maar één bedoeling: op één of andere manier af geraken van die twee om van hun appartement eindelijk de al zo lang gedroomde triplex te kunnen maken.... Misschien kunnen ze ze koppelen zodat ze verhuizen? En als dat niet lukt, moeten er andere maatregelen worden genomen... Dat lijkt simpel, maar dat is het natuurlijk niet....of toch?

Auteur: Luc CHAUMAR (titel: Le Bal des Crapules) | Vertaling/bewerking: Guy KEEREN

Regie: Rita PROVO | Assistentie: Wim VERMEYLEN
Cast: Danny RENNE, Werner TAEYMANS, Linda VAN AERTSELAER, Els VAN VOLSEM

Genre: komedie

 

 

Slisse en Cesar

vr 26, za 27 mei 2017 & vr 2, za 3 juni 2017 | 20.30 uur
 zo 28 mei, 4 juni 2017 | 15.00 uur
(zondag met gratis vlaai en koffie/thee mits reservatie)

Theatergezelschap Cartouche zal deze productie in de originele tijd spelen! Het verhaal speelt zich af in 1958 bij een middelklasse gezin en gaat over de vriendschap tussen de verzekeringsmakelaar Sander Slisse en zijn beste vriend Cesar. De twee zijn al jaren onafscheidelijk tot Melanie (de vrouw van Slisse) daar een stokje wil voor steken. Hun dochter Tinneke gaat namelijk om met iemand van “hogere” klasse en daarom past Cesar niet meer in het ideale plaatje van Melanie. Maar de vriendschap tussen Slisse en Cesar is zo sterk dat ze een complot smeden zodat ze Melanie op andere gedachten proberen te brengen…

Auteurs: Jos GEVERS en Jeroom VERTEN

Regie: Rudy SOETEWEY

Assistentie: Nancy SHEA

Cast: Wim VERMEYLEN, Benny BRACKE, Danny RENNE, Iris PETERS, Geoff VANGENECHTEN, Mike VAN DER VELDE, Linda SWINNEN, Ron BOEUVELET, Yolan VANDEKERKHOF, Els VAN VOLSEM, Mike SCHUURMANS

Genre: komedie