Vrijwilligers gezocht!

Wie zoeken we? We zoeken voornamelijk gemotiveerde personen die interesse hebben in theater en zich daarvoor kosteloos willen inzetten.

Taken:

  • Foyer: voordat de foyer open is even alles naziet dat alle ijskasten en bevoorrading aangevuld zijn. Ook het nazien of alle sanitaire voorzieningen op orde zijn, hoort bij die taken. Het bedienen van het publiek vóór de voorstelling, tijdens de pauze en na de voorstelling.
  • Kassa: publiek te ontvangen vóór de voorstelling en de tickets te controleren. Verkoop van nieuwe tickets (ontvangen en wisselen van geld).
  • Decor: Ook zoeken we een handige Harry die graag zijn armen uit de mouwen steekt om een decor ineen te steken met de middelen die we hebben.

Uren foyer en kassa?

In principe gaan de deuren van avondvoorstellingen open om 19u. Dus we verwachten je ten laatste rond 18u45. In principe blijven we open tot 1u 's nachts. Bij de middagvoorstelling (zondags) gaan de deuren open om 13u30. Hier verwachten we je rond 13u15. Hier sluiten we in principe rond 18u30.

Uren decorbouw?

Dit kan verschillend zijn. Soms is dit in het weekend, soms in de week 's avonds.Zelfs overdag in de week kan. Hiervoor worden de agenda's altijd samen gelegd om te zien wanneer wie kan.

Ben je geïnteresseerd, laat vlug iets weten of kom langs op één van de voorstellingen die je kan vinden op onze website en spreek ons aan!

Het is en blijft vrijwilligerswerk, en het is niet de bedoeling dat we mensen uitbuiten of verplichten om te komen. Stel dat je pas op een later uur kunt beginnen en/of vroeger moet doorgaan, kan dit ten alle tijde, zolang we het maar weten en iemand kunnen voorzien die wel de volledige periode kan blijven.

Neem contact op met één van onze bestuurders!