Crowdfunding

Theater Cartouche VZW, destijds opgericht door drie gelijkgestemde zielen, gebeten door de theatermicrobe, kreeg reeds duizenden bezoekers over de vloer.

 

Vandaag bestaat Theater Cartouche VZW 20 jaar.

En we doen er daar graag nog 20 bij!!

 

We startten in 1999 dankzij het enthousiasme en een enorme inspanning van onze vrijwilligers en de steun van onze huisbaas.

Al twintig jaar lang brengen we kwaliteit in onze zaal. Dat merken we aan de duizenden bezoekers die we al hebben mogen begroeten.

Het is echter geen geheim dat Theater en kunst in het algemeen wereldwijd gesponsord wordt.

Zonder vrije giften noch sponsoring kan theater/toneel niet blijven bestaan.

Een aantal van onze materialen alsook de infrastructuur zijn na 20 jaar intensief gebruik aan vervangingen of verfraaiing toe.

Theater Cartouche werkt voor 100% met vrijwilligers. Er worden dus geen lonen noch vergoedingen uitbetaald.

Maar het intensief gebruik van onze materialen laat natuurlijk zijn sporen na.

Zaken verslijten en gaan stuk.

Omdat veel van deze zaken zich achter de schermen afspelen, geven we jullie via een aantal foto’s een kijkje achter die schermen. (indien gewenst, kan u samen met een medewerker, deze ruimten zelf bezoeken)

 

We willen ook graag werk maken van een aantal projecten die al jaren worden uitgesteld door een gebrek aan financiële middelen.

 

Het is geen geheim dat onze inkom niet rolstoelvriendelijk is. Ook onze oudere toeschouwers klagen, terecht, over de metalen trap die leidt naar onze gezellige foyer.

 

Ons Theatercafé ‘Schuppenzot’ moet nu maar eens eindelijk de inkom krijgen die het verdiend.

 

Hebben jullie zin om, samen met ons, er mee voor te zorgen dat al deze zaken aangepakt kunnen worden, steun ons dan door middel van een financiële gift.

 

Belangrijk is dat niet alleen Theater Cartouche VZW er beter van zal worden maar dat ook jullie, onze toeschouwers, hiervan de vruchten zullen plukken.

 

Alvast bedankt

De bende van Cartouche